03 июля 2014
Кишинёв · Leogrand Hotel & Convention Center вакансии компании »
Пол | Опыт работы |
Не имеет значения | от 3 лет |
Bucate şi Băuturi
Responsabilităţi:
1. Asistă bucătarul şef la pregătirea cărnii şi stabilirea detaliilor procesului de preparare
2. Cunoaştere profundă în tăierea, prepararea şi porţionarea carnii (spate, gît, antricot, piept, muschi)
3. Este foarte importantă experienţa cu diferite tipuri de carne;
4. Utilizează cu atenţie inventarul şi echipamentul bucătăriei;
5. Respectă instrucţiunile interne;
6. Demostrează profesionalism şi atitudine binevoitoare faţă de colegi şi clienţii companiei.
Cerinţe:
1. Studii profesionale;
2. Experienţa 2 ani în domeniul dat
3. Cunoaşterea limbilor străine prezintă avantaj;
4. Disponibilitatea de a lucra pe o perioadă îndelungată.
Oferim:
1. Angajare conform Codului Muncii;
2. Salariu motivant şi oficial;
3. Training în cadrul companiei;
4. Lucru într-o echipă de profesionişti.
Persoanele interesate pot trimite CV-urile cu poza la:
E-mail: hr@leograndhotels.com
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 77
Телефон |
+373 22 201201
|
hr@leograndhotels.com |
Действия с вакансией: | |
Сохранить в блокнот |
Сохранить в Word |
Работа в Молдове © HeadHunter SRL
2007 - 2024 | hh.md®